SOBRE NOSALTRES

Pi neix després d’una conversa entre mestres, que a poc a poc es va convertir en fer créixer un projecte, creat des del cor, des de la nostra essència, des de la nostra manera d’entendre els nens i el món.
Un projecte on acompanyar a famílies i als seus fills en el desenvolupament del joc.

Darrere de Pi estem l’Eva i la Laura, mestres amb moltes inquietuds cap a la petita infància.

Creiem en la humilitat, el saber fer i la constància. El nostre objectiu no és altre que aportar el nostre granet de sorra a les famílies per fer brillar la bellesa del joc dels infants. I, per això, dotem els espais de les llars amb petits o grans racons preparats on el joc sigui viu, lliure, sentit i respectat; empoderem els pares i mares a fer créixer el vincle amb els seus fills a través del joc; i oferim als infants de nous materials i propostes basades en la natura, l’ordre, la bellesa i la confiança cap a les seves capacitats.
Ara que el nostre projecte és real creiem més que mai en crear comunitat per, entre tots, fer valer la primera infància com el que és, capaç.

 

La nostra trajectòria professional en el món de la criança i l’educació passa per anys d’experiència a l’escola viva i per formacions que ens han guiat cap a una pedagogía del respecte i l’escolta. Diàriament tenim presents els treballs de grans referents pedagògics de tot el món com Loris Malaguzzi en Reggio Emilia, Emmi Pikler en l’Institut Lóczy de Budapest, Maria Montessori, Rudolf Steiner i la Pedagogia Waldorf, Rebecca i Maurici Wild de Pestalozzi i Lleó Adormit, Arno Stern amb l’Educació Creadora i les aportacions sobre els processos de l’art amb la teoria de la Formulació,Bernard Aucouturier i la seva manera de viure la psicomotricitat, i Bert Hellinger desenvolupant la pedagogia sistèmica.

Cadascú d’ells i elles ens han aportat llum per a poder acompanyar els infants en els seus processos de vida i oferir-los recursos pel desenvolupament harmònic del seu ser en cos, ment, ànima i cor.

laura

De petita recordo la meva mare dins d’un aparador, harmonitzant aquell espai, donant-li una vida diferent a la que hi havia passades unes hores. Els estius es convertien en moments creatius, on podia jugar i inventar al seu costat. Ara, anys més tard, m’apassiona el disseny, la recerca constant de la senzillesa dels espais on habitar amb elements especials. El meu camí s’ha basat en l’estudi dels espais educatius com a recurs pedagògic, tot creant pedagogia d’ambients d’aprenentatge. Camino acompanyant amb amor, a través de la presència, amb una mirada respectuosa cap a l’Infant, cap al món i cap a mi mateixa. Amb aquest projecte s’uneixen les meves dues passions, la pedagogia i el disseny.

Eva

Quan vaig sentir per primera vegada la seva olor, tot va canviar. Un vincle únic ens va unir per sempre i, amb això, van arribar nous aprenentatges, nous reptes i un amor d’aquells que no es pot explicar amb paraules. En ser mare he tingut més present el meu passat, els records de la meva infància.
M’agraden les coses senzilles i belles. Em guio pel que m’emociona i gaudeixo acompanyant als nens més petits en el seu recorregut d’aprenentatges i de vida. Amb Pi creixo com a professional i com a persona, sabent que junts tot és millor.
 

contacta'ns i parlem