Concepte Pi

Pi pretén oferir un concepte d’ambient viu, transformable, adaptat a l’edat i les necessitats de cada infant. Partim de l’escolta de les necessitats i característiques de cada família i obrim una visió cap a la comprensió del joc de l’infant i la importància de la bellesa i qualitat dels espais i materials.

A Pi entenem que el joc ha de ser lliure, sense presses ni interrupcions.

El nen sempre que pot juga, és actiu i satisfà la necessitat de transformar els materials, creant, imaginant i realitzant els seus propis desitjos i aspiracions. L’acció de jugar és imparable, no es pot aturar. Sabem que a través del joc lliure la criatura contempla totes les seves necessitats, moviment, pensament, imaginació i creativitat.

Per això l’ambient ha d’estar ben pensat per a ser atractiu i de qualitat. L’espai preparat es transforma en ambient i ens donarà informació de com acompanyem el joc i de què entenem per infància. Creiem en materials naturals, quotidians, desestructurats, oberts i transformables. En un ambient Pi no poden faltar les peces soltes, les pintures, la sorra o les teles. Així com tenir cura constant de la calidesa i la bellesa.

Pi és amor, 
llum, família, casa i natura.

Pi és amor, llum, família, casa i natura.

La llar és aquella on cada família construeix el seu dia a dia, on els nens es fan seus petits territoris que habiten jugant. És aquell espai on compartim amb els que estimem, on trobar-nos en pau, gaudint d’un entorn familiar harmònic en el qual cadascú, sistèmicament, ocupa el seu lloc i té coses que fer. L’infant conquereix cada territori de casa tot jugant i, és per això, que cal que disposi d’un espai òptim per fer créixer aquest joc, per fer volar la imaginació.

Conviure amb nens petits és una bona oportunitat per a transportar-nos a la pròpia infància. Podem reconnectar amb el nen que érem i recordar els espais que habitàvem i alhora
tornar a meravellar-se del joc. 

Connectes amb el nen que erets?

Pi és un servei d’acompanyament a famílies orientat a tot el que comporta el joc dels nens i nenes de zero a sis anys a casa.

"La maduresa de l’home és haver retrobat la serietat amb què jugava quan era nen"

F. Nietzsche